Som així

Dos freelances, María A. Rojas i Salvador Moré vam fundar Nautta al 2010 amb la idea d’oferir serveis digitals de màrqueting i comunicació a agències, empreses i professionals. Som el paradigma de la petita empresa resolutiva que disposa d’una estructura reduïda però amb moltíssima capacitat de treball. Contem amb una xarxa de professionals que comparteixen valors i emprenen cada projecte amb el màxim rigor.

 

[met_row][met_column size=”12″][met_split_title]Els fundadors[/met_split_title][/met_column][/met_row] [met_column size=”6″]

[met_button type=”primary” size=”sm”] I com és ell? [/met_button]

Nautta Maria Rojas

Salva és el word i tot el seu potencial. Té una d’aquestes ments privilegiades que són capaces de desenvolupar textos online optimitzats, escriure guions de càpsules You Tube, anuncis, falques de ràdio, i qualsevol document publicitari. Autodidacta i sempre llest per aprendre l’últim i més nou del món d’internet. Un treballador infatigable.

Posar enllaç linkedin

[/met_column] [met_column size=”6″]

[met_button type=”primary” size=”sm”] I com és ella? [/met_button]

Nautta Maria Rojas

Maria és un Excel amb potes, quan la conegueu em donareu la raó. És planificació pura, analítica, una ment estructurada i amb una ànima humana. Li entusiasma la formació, i és fàcil que aquesta habilitat seva per a la docència impregni tot el que fa. És molt fàcil treballar amb ella.

Posar enllaç linkedin

[/met_column]

 

[met_row][met_column size=”12″][met_split_title]Valors d’equip[/met_split_title][/met_column][/met_row]

 

Honestedat, esforç i generositat, són els pilars que defineixen qui som. Treballem desenvolupant projectes cara a cara amb els clients, de tu a tu, on els nostres valors repercuteixen en positiu i afegeixen valor humà a les relacions professionals que establim. Ens sentim agust treballant en un equip transparent i els nostres clients valoren aquest afegit d’honestedat.

 

[met_row][met_column size=”12″][met_split_title]Pre-Nautta[/met_split_title][/met_column][/met_row]

Venim d’una llarga trajectòria professional en empreses de comunicació i tecnologia de gran rellevància (Vodafone, Tv3, Auna, Alcatel, Universitat Pompeu Fabra, etc.). També vam aprendre que l’èxit personal i professional van units a la passió, així que vam fundar Nautta a la nostra mida. Honestedat total, compromís amb el client i curiositat pel que ens envolta.